MAKSUTAVAT

Verkkokaupassamme on käytössä seuraavat maksutavat: kotimaisten pankkien verkkomaksut, MobilePay, MasterCard, Visa, OP Lasku, Walley, Jousto ja  Klarna.

  • Pankkien verkkomaksut: Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi Annolle. Verkkokaupastamme sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
  • MasterCard ja Visa: Voit maksaa verkkokaupassamme Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassamme on käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Korttilaskulla maksun saajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksun Annolle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupamme järjestelmiin.
  • MobilePay: mobiilisovelluksessa toimiva palvelu, jolla voit maksaa joko tilisiirtona tililtäsi tai korttimaksuna kortiltasi hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.
  • Walley.fi: voit maksaa laskulla tai osamaksulla. Lisätietoa ehdoista ja maksamisesta osoitteesta walley.fi. Pääset tarkastelemaan omia laskujasi kirjautumalla esimerkiksi pankkitunnuksilla osoitteessa my.walley.fi.
  • OP Lasku: Saat ostoksillesi 45 päivää korotonta maksuaikaa, tai voit maksaa laskusi pienemmissä erissä. Lisätietoa ehdoista ja maksamisesta osoitteessa op.fi.
  • Jousto: Saat ostoksillesi kuukauden maksuaikaa. Lisätietoa ehdoista ja maksamisesta osoitteessa jousto.com.
  • Klarna: Maksusi käsittelee kumppanimme Klarna. Klarnalla voit maksaa joko heti tai 30 pvän päästä laskulla (lisämaksutta). Kun tilauksesi on matkalla sinulle, saat Klarnalta sähköpostiisi ohjeet maksun suorittamiseksi. Voit hallinnoida laskujasi Klarna Appin kautta tai ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun mikäli sinulla on kysyttävää maksustasi. 

Klarnaa lukuunottamatta yllä listattujen maksutapojen Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Lisätietoa maksutavoista ja niiden ehdoista löydät Paytrailin sivuilta.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Osoite: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Klarnan maksutavoista voit lukea lisää Klarnan sivuilta.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.