Edulliset ja nopeat toimitukset | Budbee alk. 2,99€.
Nouto Vantaan varastolta 0€ | Ilmainen noutopistetoimitus yli 125€ tilauksille.

Huomioithan, että seuraavat Toimitusehdot koskevat tilauksia, jotka toimitetaan suomalaisiin osoitteisiin.

To see terms in English, please refer to Terms and Conditions

Tervetuloa Annon verkkokauppaan! Tämän sivuston käyttö on osoitus siitä, että sitoudut noudattamaan seuraavia toimitusehtoja. Luethan nämä ehdot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä verkkokaupassamme.

Verkkokaupan tuotekorteilla nähtävissä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät mahdollisia toimituskuluja. 

TILAUS JA TOIMITUS

Ostaminen on mahdollista vain verkkokaupan kautta. Emme valitettavasti voi ottaa vastaan puhelin- tai sähköpostitilauksia. Käsittelemme toimituksia siinä järjestyksessä kuin ne vastaanotetaan järjestelmäämme. Sähköpostitse lähettämämme tilausvahvistus on merkki siitä, että tilauksesi on rekisteröitynyt järjestelmäämme onnistuneesti.

Lähetämme sinulle myös toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on kerätty ja a) luovutettu Postille, Schenkerille tai Budbeelle toimitettavaksi b) valmis noudettavaksi Noutopisteeltämme. Kumppanimme suomalaisiin osoitteisiin tapahtuvien toimitusten osalta ovat Posti, Schenker ja Budbee. Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli toimitusaika pitkittyy merkittävästi, asiakaspalvelumme on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Valitettavasti meillä ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta toimittaa tilauksia Ahvenanmaalle.

TOIMITUSTAVAT & -KULUT

Verkkokaupassamme voit valita toimitustavaksi Postin, DB Schenkerin, Budbeen tai noudon Noutopisteeltämme Vantaalta.

Toimitustapa määräytyy tilauksen koon ja painon perusteella. Tilaus voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä, jos tuotteita ei voi yhdistää samaan pakettiin. Tilaukset toimitetaan normaalisti 2-5 arkipäivän kuluessa riippuen tuotteesta ja toimitustavasta.

Toimituskulu määräytyy tilauksen arvon, painon sekä tilavuuden perusteella. Toimituskuluun voi vaikuttaa myös tuotteen koko, esimerkiksi 2 m pitkiä paketteja ei voida toimittaa Postin tai Schenkerin noutopisteisiin. Yli 60 cm pitkiä tuotteita ei voida toimittaa Budbeen noutopisteisiin. Mikäli tilauksesi on kokonsa puolesta mahdollista toimittaa Postin tai DB Schenkerin noutopisteeseen, on toimitus ilmainen tilauksen arvon ylittäessä 125€. Toimitustavan valinnassa näet tilauksesi lopullisen toimituskulun ja toimitustapavaihtoehdot. Isoille paketeille voit valita kotiintoimituksen. 

Nouto Noutopisteeltämme Vantaalta (Juurakkotie 4) on ilmainen. Noutopiste on avoinna arkisin klo 8 -17. Huomioithan, että juhlapyhät saattavat vaikuttaa noutopisteen aukioloaikaan. Tilaus on noudettavissa 7 vuorokauden ajan noutoilmoituksesta.

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan sekä toimipisteissään että pakettiautomaateissa - tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan Postilta saamastasi noutoilmoituksesta. Jos et nouda pakettia Postin määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään Postin toimesta automaattisesti takaisin varastollemme.

DB Schenker säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan noutopisteissään - tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan DB Schenkeriltä saamastasi noutoilmoituksesta. Jos et nouda pakettia Schenkerin määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään Schenkerin toimesta automaattisesti takaisin varastollemme.

Veloitamme varastollemme noutamattomana lähetyksenä takaisin saapuvasta paketista 15€ suuruisen maksun meille aiheutuneiden toimitus-, palautus- ja käsittelykustannusten kattamiseksi.

BUDBEE

Budbee säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan noutopisteissään - tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan saamastasi noutoilmoituksesta. Jos et nouda pakettia Budbeen määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään Budbeen  toimesta automaattisesti takaisin varastollemme. Voit ladata myös Budbeen sovelluksen, jolla pääset seuraamaan toimitusta ja tarvittaessa varaamaan palautusajan ja tavan. 

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassamme on käytössä seuraavat maksutavat: kotimaisten pankkien verkkomaksut, MobilePay, MasterCard, Visa, OP Lasku, Walley, Jousto ja  Klarna.

  • Pankkien verkkomaksut: Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi Annolle. Verkkokaupastamme sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
  • MasterCard ja Visa: Voit maksaa verkkokaupassamme Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassamme on käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Korttilaskulla maksun saajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksun Annolle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupamme järjestelmiin.
  • MobilePay: mobiilisovelluksessa toimiva palvelu, jolla voit maksaa joko tilisiirtona tililtäsi tai korttimaksuna kortiltasi hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.
  • Walley.fi: voit maksaa laskulla tai osamaksulla. Lisätietoa ehdoista ja maksamisesta osoitteesta walley.fi. Pääset tarkastelemaan omia laskujasi kirjautumalla esimerkiksi pankkitunnuksilla osoitteessa my.walley.fi.
  • OP Lasku: Saat ostoksillesi 45 päivää korotonta maksuaikaa, tai voit maksaa laskusi pienemmissä erissä. Lisätietoa ehdoista ja maksamisesta osoitteessa op.fi.
  • Jousto: Saat ostoksillesi kuukauden maksuaikaa. Lisätietoa ehdoista ja maksamisesta osoitteessa jousto.com.
  • Klarna: Maksusi käsittelee kumppanimme Klarna. Kun tilauksesi on matkalla sinulle, saat Klarnalta sähköpostiisi ohjeet maksun suorittamiseksi. Voit hallinnoida laskujasi Klarna Appin kautta tai ottaa yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun mikäli sinulla on kysyttävää maksustasi.

Klarnaa lukuunottamatta yllä listattujen maksutapojen Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Lisätietoa maksutavoista ja niiden ehdoista löydät Paytrailin sivuilta.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Osoite: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Klarnan maksutavoista voit lukea lisää Klarnan sivuilta.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.