DB Schenkerin noutopistetoimitus 4,90€

Voit valita tilauksesi toimitustavaksi Postin, DB Schenkerin tai noudon varastoltamme Vantaalta.

Mahdolliset toimitustavat määräytyvät tilauksen koon ja painon perusteella. Tilaus voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä, jos tuotteita ei voi yhdistää samaan pakettiin. Tilaukset toimitetaan normaalisti 2-5 arkipäivän kuluessa riippuen tuotteesta ja toimitustavasta.

Toimituskulu määräytyy tilauksen arvon, painon sekä tilavuuden perusteella. Toimituskuluun voi vaikuttaa myös tuotteen koko, sillä esimerkiksi 2 metriä pitkiä paketteja ei voida toimittaa Postin tai DB Schenkerin noutopisteisiin. Mikäli tilauksesi on kokonsa puolesta mahdollista toimittaa Postin tai DB Schenkerin noutopisteeseen, on toimitus on ilmainen tilauksen arvon ylittäessä 125€.

Toimitustavan valinnassa näet tilauksesi lopullisen toimituskulun ja toimitustapavaihtoehdot.

Veloitamme varastollemme noutamattomana lähetyksenä takaisin saapuvasta paketista 15 €:n suuruisen maksun meille aiheutuvien palautus- ja käsittelykustannuksien kattamiseksi.

NOUTO VARASTOLTAMME VANTAALTA (JUURAKKOTIE 4)

Nouto Noutopisteeltämme on ilmainen. Noutopiste on avoinna arkisin klo 8 -17. Huomioithan, että juhlapyhät saattavat vaikuttaa noutopisteen aukioloaikaan. Tilaus on noudettavissa 7 vuorokauden ajan noutoilmoituksesta.

POSTI

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan sekä toimipisteissään että pakettiautomaateissa - tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan Postilta saamastasi noutoilmoituksesta. Jos et nouda pakettia Postin määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään Postin toimesta automaattisesti takaisin varastollemme.

DB SCHENKER

DB Schenker säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan noutopisteissään - tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan DB Schenkeriltä saamastasi noutoilmoituksesta. Jos et nouda pakettia Schenkerin määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään DB Schenkerin toimesta automaattisesti takaisin varastollemme.