Nouto Vantaan varastolta 0€ | Ilmainen noutopistetoimitus yli 125€ tilauksille.

Toimitustavaksi voi valita Postin, DB Schenkerin, Budbeen tai noudon varastoltamme Vantaalta.

Toimitustavat määräytyvät tilauksen koon ja painon perusteella. Tilaus voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä, jos tuotteita ei voi yhdistää samaan pakettiin. Tilaukset toimitetaan normaalisti 2-5 arkipäivän kuluessa riippuen tuotteesta ja toimitustavasta.

Toimituskulu määräytyy tilauksen arvon, painon sekä tilavuuden perusteella. Toimituskuluun vaikuttaa myös tuotteen koko, sillä esimerkiksi 2 metriä pitkiä paketteja ei voida toimittaa Postin tai DB Schenkerin noutopisteisiin. Isokokoiset paketit lähetetään kotiintoimituksena tai ne voi noutaa varastoltamme Vantaalta. Budbeen pakettiautomaatteihin ei voida toimittaa yli 60cm kokoisia paketteja. Mikäli tilauksesi on kokonsa puolesta mahdollista toimittaa Postin tai DB Schenkerin noutopisteeseen, toimitus on ilmainen tilauksen arvon ylittäessä 125€. Tilauksen lopullinen toimituskulu näkyy toimitustapavalikossa.  

Huomioithan ystävällisesti, että noutamattomista lähetyksistä veloitetaan 15€ käsittelymaksu. 

VANTAAN NOUTOPISTE 

Nouto varastoltamme Vantaan Koivuhaasta on ilmainen. Noutopiste on avoinna arkisin klo 8 -17. Tilaus on noudettavissa 7 vuorokauden ajan noutoilmoituksesta osoitteessa Juurakkotie 4, 01510 Vantaa (3PL logistiikka).

Huomioithan, että juhlapyhät saattavat vaikuttaa noutopisteen aukioloaikaan. 

POSTI

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan sekä toimipisteissään että pakettiautomaateissaan - viimeinen säilytyspäivä lukee noutoilmoituksessa. Noutamattomat paketit palautuvat varastollemme.

DB SCHENKER

DB Schenker säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan sekä noutopisteissään että pakettiautomaateissaan - viimeinen säilytyspäivä lukee noutoilmoituksessa. Noutamattomat paketit palautuvat varastollemme. 

BUDBEE

Budbee säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan pakettiautomaateissaan - viimeinen säilytyspäivä lukee noutoilmoituksessa. Noutamattomat paketit palautuvat varastollemme. Budbeen sovelluksen avulla voit seurata toimitusta ja varata tarvittaessa palautuksen.