Toimitamme tilaukset normaalisti 1–4 arkipäivässä.

Toimitustavaksi voi valita Postin, DB Schenkerin, Budbeen tai noudon varastoltamme Vantaalta. Huomioithan, että Budbee ei vielä palvele kaikkialla Suomessa. Täältä voit tarkistaa toimittaako Budbee sinun alueellesi: https://budbee.com/fi/. 

Toimitustavat määräytyvät tilauksen koon ja painon perusteella. Tilaus voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä, jos tuotteita ei voi yhdistää samaan pakettiin. Tilaukset toimitetaan normaalisti 1-4 arkipäivän kuluessa riippuen tuotteesta ja toimitustavasta. Toimituskulu on alkaen 2,99 €.

Toimituskulu määräytyy tilauksen arvon, painon sekä tilavuuden perusteella. Toimituskuluun vaikuttaa myös tuotteen koko, sillä esimerkiksi yli 180 cm pitkiä paketteja ei voida toimittaa Budbeen, Postin tai DB Schenkerin noutopisteisiin. Isokokoiset paketit lähetetään kotiintoimituksena (eli rahtina, hinta riippuu toimituspaikasta) tai ne voi noutaa varastoltamme Vantaalta. Budbeen pakettiautomaatteihin ei voida toimittaa yli 60cm kokoisia paketteja. 

Mikäli tilauksesi on kokonsa puolesta mahdollista toimittaa Budbeen, Postin tai DB Schenkerin noutopisteeseen, toimitus on ilmainen tilauksen arvon ylittäessä 125€.

Tilauksen lopullinen toimituskulu näkyy verkkokaupan kassalla toimitustapavalikossa.  

Huomioithan ystävällisesti, että noutamattomista lähetyksistä veloitetaan 6-10 € käsittelymaksu. Katso muut palautusehtomme tästä.

VANTAAN NOUTOPISTE 

Nouto varastoltamme Vantaan Koivuhaasta on ilmainen. Noutopiste on avoinna arkisin klo 8 -17. Tilaus on noudettavissa 7 vuorokauden ajan noutoilmoituksesta osoitteessa Juurakkotie 4, 01510 Vantaa (3PL logistiikka).

Huomioithan, että juhlapyhät saattavat vaikuttaa noutopisteen aukioloaikaan. 

POSTIN NOUTOPISTEET JA AUTOMAATIT

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan sekä toimipisteissään että pakettiautomaateissaan - viimeinen säilytyspäivä lukee noutoilmoituksessa. Huomioithan, että Postin noutopisteisiin (tai automaatteihin) ei voida toimittaa yli 180 cm pituisia paketteja. Noutamattomat paketit palautuvat varastollemme (veloitamme noutamattomista paketeista 10 € palautuskulun).

DB SCHENKERIN NOUTOPISTEET JA AUTOMAATIT

DB Schenker säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan sekä noutopisteissään että pakettiautomaateissaan - viimeinen säilytyspäivä lukee noutoilmoituksessa. Huomioithan, että DB Schenkerin noutopisteisiin (tai automaatteihin) ei voida toimittaa yli 180 cm pituisia paketteja. Noutamattomat paketit palautuvat varastollemme (veloitamme noutamattomista paketeista 10 € palautuskulun).

BUDBEEN AUTOMAATIT

Voit valita Budbeella joko kotiinkuljetuksen tai toimituksen pakettiautomaattiin. Huomioithan, että Budbeen pakettiautomaatteihin ei voida toimittaa yli 60 cm kokoisia paketteja. Budbee säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan pakettiautomaateissaan - viimeinen säilytyspäivä lukee noutoilmoituksessa. Noutamattomat paketit palautuvat varastollemme (veloitamme noutamattomista paketeista 10 € palautuskulun). Budbeen sovelluksen avulla voit seurata toimitusta ja varata tarvittaessa palautuksen.