ANNO MERI

Lanseerasimme upean, ylellisen muhkean, musliinipuuvillaisen Meri-tuotesarjan, johon kuuluvat pussilakanasetit, aluslakanat, tyynyliinat, kylpytakit, toilettilaukut sekä tossut.

TUTUSTU

UUTTA

Syksyn uutuuksissa hurmaavat muun muassa ajankohtaiset sävyt, pehmeät villahuovat ja laadukkaat vuodevaatteet. Odotetun paluun tekevät muotoonommellut aluslakanat.

KATSO UUTUUDET

PEHMEÄT VILLAHUOVAT

Korkealaatuiset villahuovat luovat kotiin lämpimän tunnelman.

KÄÄRIYDY VILLAHUOPIIN

LAADUKKAAT PYYHKEET

Uudet sävymme luovat rauhoittavan tunnelman kylpyhuoneeseen.

KATSO KOKO VALIKOIMA

ANNO

AIDOT MATERIAALIT

Korkea laatu ja aidot luonnonmateriaalit ovat tärkeitä arvoja meille, kotimaiselle Annolle. Puuvilla, pellava ja villa ovat tärkeä osa harkittuja mallistojamme. Kaikki tuotteemme valmistetaan Öko Tex -standardin mukaisesti. Tavoitteemme on luoda ajattomia designtuotteita arjen parhaisiin hetkiin. Meille on tärkeää, että tuotteemme kestävät aikaa ja niiden kanssa on hyvä elää.

TUTUSTU VALIKOIMAAMME

KORKEALAATUISET

VUODEVAATTEET

Pussilakanamme valmistetaan aina korkealla laadulla 100 % puuvillasta tai pellavasta. Syksyn uutuutena odotetun paluun tekivät muotoonommellut aluslakanat ja tyynyliinat!

Tutustu

KÄSINKUDOTUT

MATOT

Anno-matot kudotaan käsin huolella valituista luonnomateriaaleista tai GRS-sertifioiduista kierrätyskuiduista

Osta TÄSTÄ

KUN TILAAT ANNOLTA:

Nopea toimitus

Lähetämme tilauksen seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika on 1–4 arkipäivää asuinpaikasta riippuen. Ilmainen toimitus Annon varaston noutopisteeseen ja yli 125 € tilauksiin.

Turvalliset maksutavat

Verkkopankit, korttimaksut, MobilePay, Walley lasku, OP Lasku, Jousto, Klarna.