Anno on näyttelykumppanina Fiskars Village Art & Design Biennaalissa.

Anno on näyttelykumppanina Fiskars Village Art & Design Biennaalissa.
Kuva: Fiskars Village Biennale. 

 

Anno on mukana syyskuuhun asti Fiskarsissa olevassa Arkkitehdin talo -näyttelyssä, joka on osa Fiskars Village Art & Design Biennale tapahtumaa. Arkkitehdin talo -näyttely koostuu minitaloista, joiden arkkitehtuurista vastaa seitsemän eri arkkitehtiä. Talojen sisustukset on kuratoinut Asun-lehden päätoimittaja Ulla Koskinen.

Annon sisustustuotteet ovat esillä Arkkitehdin talo -näyttelyn kahdessa talossa, joista toinen on AS LL TK arkkitehtitoimiston suunnittelema Hammoc ja toinen Aalto-yliopiston puustudion opiskelijoiden Kore

Tästä valikoimasta löydät kaikki Hammoc-talossa esillä olevat tuotteet

Ulla Koskinen on käyttänyt Särkkä-nukkamattoamme sängynpeitteenä, joka sulautuu täydellisesti Hammoc-talon massiivihirsiseiniin (kuva). Särkkä-matto valmistetaan valkaisemattomasta ja värjäämättömästä luomupuuvillasta. 

Myös yleisöllä on mahdollista yöpyä Arkkitehdin talo -näyttelyn taloissa. Yökyläilijät saavat käyttöönsä Annolta hankitut luomupuuvillasta valmistetut Syli-petivaatteet ja Puro-vohvelipyyhkeet, jotka ovat pakattuina Annon Väljä-juuttikasseihin. Lisätietoa yökyläilystä Fiskars Air-Onoma

Historiallisessa ruukkiympäristössä, ainutlaatuisessa Fiskars Villagessa, järjestettävä Fiskars Village Art & Design Biennaali käsittelee nykytaiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin ajankohtaisia ​​aiheita ja antaa tilaa uudelle ja yllättävälle. Sen näyttelysarja kutsuu taiteilijoita, muotoilijoita, arkkitehteja, yleisöä ja alueyhteisöä osallistumaan ja rohkaisee avoimiin kysymyksiin ja etsii uusia ideoita ja kokemuksia taiteen ja muotoilun jatkuvasti muuttuvista risteyksistä.

Lue lisää Fiskars Village Art & Design Biennale tapahtumasta ja tilaa liput

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy museokortilla. 

Seuraava kirjoitus

Jätä kommentti

Huomioithan, että kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.